START VAN HET NIEUWE DANSSEIZOEN 2019-2020.

 

 

En dan na een welverdiende danspauze, is er natuurlijk het volgende dansseizoen 2019-2020. 

 

Het nieuwe seizoen start op zaterdag 7 september om 20u met een gratis les voor beginners gevolgd door een clubavond.

DEZE GRATIS LES GAAT DOOR IN DE FEESTZAAL VAN VOETBALCLUB WEERSTAND KOERSEL (Aan de sporthal en tennisclub van Koersel, parkeren op parking sporthal).

 

Ook de lessen gaan steeds door in de feestzaal van voetbalclub WEERSTAND KOERSEL Zoals elk jaar begint het seizoen met een gratis les voor beginners. Een proefnummertje voor de nieuwkomers zeg maar. Iedereen die geďnteresseerd is kan gratis en zonder enige verplichting aan deze les deelnemen. Zo kan je zelf vaststellen hoe het eraan toegaat.

Deze les gaat dus door op zaterdag 7 september van 20u tot 21u.

 

Deze gratis les wordt gevolgd door een vrije clubavond. Dat betekent eigenlijk gewoon muziek voor de rest van de avond waarop al de leden vrij kunnen dansen. Uiteraard kunnen ook de nieuwelingen hun zopas aangeleerde danspassen uitproberen. Zo kunnen ze meteen zien hoe het eraan toegaat bij KODA. Want dat is onze grootste reclame. Wij dansen voor het plezier. Niet op commando ! Niet voor niets is ons motto “Alles kan en niets moet”.  Blijf dus gerust wat nakaarten bij een gezellige pint.

 

Je mag onmiddellijk inschrijven voor de eerste lessenreeks. Maar dit kan ook bij de eerste officiële les.

De echte lessen gaan voor de beginners door telkens op DONDERDAG tussen 19u en 20u (kan nog wijzigen ifv aantal inschrijvingen), in de feestzaal van WEERSTAND KOERSEL (eerste les op 12 september, 2de les op 19 september enz.).

De agenda van de lessen komt ook op deze website binnenkort.

 

Natuurlijk maken we vooraf enkele weken diverse reclame en plaatsen we onze spandoek bij Carlo (drukkerij Magenta tegenover de Aldi/Gamma).  Je hebt die zeker al zien hangen de voorbije jaren.  Onze affiches heb je vast ook al gezien bij de plaatselijke middenstand. Tevens zie je KODA rond die periode vermeld op diverse stedelijke infoborden langs de invalswegen van Koersel.  Je ziet, er wordt echt niks aan het toeval overgelaten. 

 

MAAR : Een beetje mond aan mond reclame is natuurlijk ook nooit weg.  We hebben in het verleden moeten vaststellen dat dit nog de beste reclame is. Vrienden die vrienden meebrengen. Zo wordt het nog meer gezellig. Daarom durven we zelfs vragen : kom kijken en breng je vrienden mee.  De meeste mensen hebben immers net dat kleine zetje nodig om een avondje per week achter die buis uit te komen en aan een gezonde ontspanning te doen.

Enfin, bij mij was het toch zo.

 

Kan je niet op 7 september ? Geen probleem : je kan inschrijven tot ongeveer de tweede les (eerste les op 12 september, 2de les op 19 september). Immers zijn sommige mensen nog op vakantie rond die periode. Je kan dus starten of vrienden meebrengen tot ongeveer de tweede zelfs derde les. Hier wordt speciaal rekening mee gehouden zodat alle mensen meekunnen in het tempo.

 

DUS : Tot zaterdag 7 september om 20u in de FEESTZAAL van WEERSTAND KOERSEL

 

Je zal er geen spijt van hebben.

 

Of bel even …

Voor meer info bel naar : 011/433615                011/428578                   011/423867

Of per e-mail : mailto:danskringkoda@hotmail.com